søndag 21. oktober 2007

NAMAS

Hei folkens...

Før jeg setter i gang med beretninger fra forrige uke og helga, tenkte jeg jeg skulle legge inn en liten bit om NAMAS, altså gjestehuset vi bor på...

Vi er 12 spl.studenter her, inne i hovedhuset.

I tillegg er det en liten leilighet på baksiden med sengeplass til 5.



Vi deler tomannsrom alle 12 i hovedhuset, og har to bad på deling. Vi har ett kjøkken, og én vaskemaskin... Noe som tilsier at det ofte kan bli trangt om plassen, og privatliv kan man nesten glemme.. Jeg er heldig og bor med Ottis the hottis, og vi skjønner hverandre veldig godt når det gjelder privatliv og litt alenetid. Heldigvis!



I tillegg til oss sykepleiere, har vi daglig leder på huset, Panduleni (aka Pændiss, tante P, kråka, monsteret osv), som kan være en prøvelse for de fleste. Hun er en skikkelig hønemor som legger seg oppi alt som er og behandler oss som vi er 12-åringer på ferieleir. Så har vi alle Panduelnis venninner og bekjente som er innom titt og ofte. Så kommer vaskedamen som er innom 2-3 ganger i uka og Polly (aka peanøtta) som er nattevakta vår. Han jobber fra 19 til 07 hver eneste natt, hele uka. Stakkars fyr. Vi prøver så godt vi kan å varte han opp når vi kan og ta litt ekstra vare på han... (Sykepleiere vøttø!)



Ytterligere har vi alle de andre norske studentene som bor rundt omkring i byen.. De tropper opp rett som det er for å låne internet, vaske klær, lage mat eller andre ting de ikke har mulighet til i egen bopel den dagen...



Så som dere kanskje skjønner er det MYE folk her til enhver tid, litt slitsomt... Men vi klager ikke, vi gjør det beste ut av det, og det går stort sett veldig greit!

Ingen kommentarer: